sponsoring

 

 

Om van onze wagen voor de cultuurhistorische optocht van de Brabantsedag Heeze een daverend succes te maken, zijn we mede afhankelijk van sponsoring. Onze bijdrage (wagen, schouwspel, enz.) kan alleen een succes worden indien  dit wordt gedragen en uitgedragen door mensen die ook echt wíllen. In eerste instantie zijn dat natuurlijk alle wagenbouwers, die met hun tomeloze, vrijwillige inzet het complete theaterspektakel zullen gaan opleveren.

 

Maar zeker ook zijn dat onze sponsoren, die ons een (financieel) steuntje in de rug willen geven. We weten dat vrijwel alle locale ondernemers sympathie en betrokkenheid met de Brabantsedag hebben en ook al één of meerdere wagenbouwersgroepen ondersteunen. We hopen dat we u enthousiast kunnen maken om uw bedrijfsnaam te binden aan onze bouwgroep, Bouwerij Skôn! 

Al vanaf € 100,00 per jaar bent u sponsor van onze bouwgroep. Uiteraard kan dit ook een ander bedrag zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dit kan via het contactformulier op deze site, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

 

 

Wij bedanken onze sponsoren:

speciale dank aan onze vrienden:

Smulders Interieurprojecten

Jan van Gog

Dominique Cobben