sponsoring

Bouwerij Skôn is een wagenbouwersgroep van de Brabantsedag, opgericht in november 2013. 

2019 wordt onze 6e deelname aan de Brabantsedag Heeze. Wij zijn er trots op dat wij na een moeizaam eerste jaar, alle overige 4 jaren in de top 10 zijn geëindigd bij de prijsuitreiking. Het afgelopen jaar (2018) spande voor ons de kroon, toen bleek dat wij algemeen 2e waren geëindigd! Uitslagen vanaf onze 1e deelname aan de Brabantsedag:

 

2014   14plaats (De zwijgende cirkelgang van Oss)

2015    6e plaats (Hub, laat je rijden)

2016    9e plaats (100 zalmen en één steur)

2017    9e plaats (Aviateurs van het eerste uur)

2018    2e plaats (Babyloniënbroek, land van misverstand)

2019    11plaats ( Wat beweegt Vincent?)

 

Onze creatie heeft een eigen ‘handtekening’. Wij werken zoveel mogelijk met natuurlijke en gebruikte materialen en willen uitblinken in materiaalgebruik. We willen een wagen maken die in het geheel interessant is om naar te kijken, die de nieuwsgierigheid bij het publiek wekt; een wagen die door haar uitstraling, kleur, compositie en dynamiek mooi en spannend is.

 

 

Om van onze wagen voor de cultuurhistorische optocht van de Brabantsedag Heeze een daverend succes te maken, zijn we mede afhankelijk van sponsoring. Onze bijdrage (wagen, schouwspel, enz.) kan alleen een succes worden indien  dit wordt gedragen en uitgedragen door mensen die ook echt wíllen. In eerste instantie zijn dat natuurlijk alle wagenbouwers, die met hun tomeloze, vrijwillige inzet het complete theaterspektakel zullen gaan opleveren. Maar zeker ook zijn dat onze sponsoren, die ons een (financieel) steuntje in de rug willen geven. We weten dat vrijwel alle locale ondernemers sympathie en betrokkenheid met de Brabantsedag hebben en ook al één of meerdere wagenbouwersgroepen ondersteunen. We hopen dat we u enthousiast kunnen maken om uw bedrijfsnaam te binden aan onze bouwgroep, Bouwerij Skôn! 

Al vanaf € 100,00 per jaar bent u sponsor van onze bouwgroep. Uiteraard kan dit ook een ander bedrag zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om er een geweldig evenement van te maken. 

 

 

 

Jeanet Vermeer

Email: penningmeester@bouwerijskon.com
Tel: 06 - 55384961